Zimski sportovi

Kostelić i Zrnčić-Dim opet izvrsni

Goran Tomičić • srijeda, 30.01.2008.

Sjajna forma Ivice Kostelića i Natka Zrnčića-Dima nastavila se i na prvom treningu spusta u Val d'Isereu, gdje su se obojica plasirala među deset najboljih...

Hrvatski aduti su u zaista nevjerojatnoj formi! Nakon niza izvrsnih rezultata Kostelić i Zrnčić-Dim stigli su u Val d'Isere i još jednom ostvarili sjajne rezultate. Ivica Kostelić sa startnim brojem 32 odvezao je još jedan odličan spust i završio je na osmom mjestu, a pobjednik Didier Cuche bio je brži dvije sekunde i 52 stotinke. Zaostatak izgleda velik, ali kad se u obzir uzme činjenica da je drugoplasirani Gruber zaostao sekundu i 35 stotinki sve je mnogo jasnije.

Startni broj 43 bio je na leđima Natka Zrnčića-Dima, koji je opet pokazao kako će uskoro biti jedna od zvijezda Svjetskog kupa. Osvojio je deveto mjesto s 19 stotinki zaostatka iza Ivice, a od Cuchea je bio sporiji dvije sekunde i 71 stotinku.

Tin Široki imao je startni broj 65 i uspio je završiti nastup, ali je naknadno diskvalificiran. U četvrtak je na rasporedu novi trening.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!