Rukomet

Branitelji naslova prejaki za Moslavinu

Branko Barić • ponedjeljak, 11.02.2008.

UCM Sport Resita opravdala je ulogu favorita u prvom susretu osmine finala Challenge kupa protiv Moslavine i gotovo osigurala prolaz u četvrtfinale. Rumunjska momčad, koja je prošle godine osvojila ovo natjecanje, u Kutinu putuje s 14 pogodaka prednosti...

Kutinjani su hrabro ušli u susret pred nešto manje od 2000 gledatelja u Resiti i na poluvrijeme otišli s još uvijek aktivnih minus šest (21:15). U nastavku domaćini ipak pojačavaju tempo i odlaze na dvoznamenkastu prednost koju će teško ispustiti u uzvratu.

Sedmoplasirana momčad hrvatskog prvenstva nije mogla pronaći rješenje za Srbina Bojana Batuliju koji im je postigao deset pogodaka, dok je Gheorge Irimescu dodao sedam za konačnih 40:26. Najefikasniji u redovima Moslavine bio je Saša Slukan sa šest, a pratili su ga Milanko Čaprić, Darko Bedić i Tomislav Lazarić s po pogodaka.

Uzvratni susret igra se u subotu u 19 sati u Kutini. Teško je vjerovati u čudo i pobjedu od 15 pogodaka razlike, ali Kutinjani će sigurno učiniti sve da se pred svojim navijačima pobjedom oproste od Europe za ovu sezonu.

Challenge kup, osmina finala, prvi susret: UCM Sport Resita – RK Moslavina 40:26 (21:15)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!