Nogomet

Niko sanja o većem klubu

Ante Pažanin • petak, 15.02.2008.

Bivši igrač dva najveća hrvatska kluba, hrvatski reprezentativac i veznjak Portsmoutha Niko Kranjčar priznao je da, usprkos zadovoljstvu životom i igranjem u Portsmouthu, svoju budućnost vidi u jačem klubu koji će igrati Ligu prvaka i osvajati trofeje...

Niko Kranjčar trenutno igra u životnoj formi, jedan je od najboljih i najvažnijih igrača Portsmoutha koji sasvim solidno gura u Premiershipu. Niko je čovjek od povjerenja i igrač bez kojeg ne može menadžer momčadi Harry Redknapp. Svojim dobrim igrama skrenuo je na sebe pozornost engleske nogometne javnosti i medija kao i interes jačih engleskih klubova, prije svih Arsenala.

Iako je zadovoljan svojim igrama i napretkom u plavom dresu Portsmoutha kao i igrama kluba Niko je u razgovoru za gradske stranice Portsmoutha otkrio da mu ne bi bilo svejedno kad bi se pojavila mogućnost odlaska u neki veći i jači klub: "Svatko želi igrati na velikoj sceni. Karijera teče korak po korak, ali konačni cilj je biti uvijek igrati na najboljem i najvećem mogućem nivou. Zadovoljan sam svojom formom i sretan sam u Portsmouthu, ali svaki igrač sanja o velikom klubu s još većom tradicijom i o igranju u Ligi prvaka. Trenutno je Portsmouth na tom putu, ali odlazak dalje je nešto o čemu u budućnosti razmišljam."

Kranjčar je pohvalio trenutnu snagu momčadi koja je dosta pojačana nakon siječanjskog prijelaznog roka. Harry Redknapp bio je dosta zaposlen i aktivan na tržištu pa su tako u klub stigli Lucien Aubey, Milan Baroš, Lassana Diarra i Jermain Defoe. Po mišljenju Nike momčad ima kvalitetu i širinu potrebnu kako bi se izborilo mjesto u Europi sljedeće sezone. Isto tako kvaliteta u momčadi pomogla je i njemu u dizanju forme: "Jako sam zadovoljan i s tokom stvari trenutno, zadovoljan sam i s kakvom momčadi raspolažemo, svaki igrač se osjeća bolje i igra bolje kada je okružen kvalitetnim igračima, takvi igrači čine te još boljim. Imamo igrače koji su osvojili Ligru prvaka i puno reprezentativaca i to pokazuje kojim putem klub ide."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!