Zimski sportovi

Ana i Nika s navijačima u Gajevoj

Sportnet • subota, 16.02.2008.

Nakon što je u četvrtak upriličio druženje s mladim nadama hrvatskog skijanja, Natkom Zrnčićem Dimom i Daliborom Šamšalom, Vipnet je večeras ugostio i naše najbolje skijašice...

Slika 1 od 2.

Tako su ljubitelji skijanja imali priliku upoznati Anu Jelušić i Niku Fleiss u Vip šatoru u Gajevoj uoči izvlačenja startnih brojeva muške utrke slaloma. Nasmiješene Ana i Nika u opuštenoj su atmosferi potpisivale autograme, fotografirale se s fanovima, plesale s najmlađima te se okušale u video igrama.

Slika 2 od 3.

Vipnet, generalni sponzor Hrvatskog skijaškog saveza i alpske reprezentacije te slalomskih utrka FIS Svjetskog kupa u Zagrebu, pripremio je i niz drugih dodatnih sadržaja. Tako poznavatelji skijanja mogu osvojiti ulaznice za utrku u online kvizu, a posjetitelji Vip potrala mogli su se prošli tjedan družiti s Anom, Nikom i Ivicom na Vip chatu.

Slika 3 od 4.

Posjetitelje utrka očekuje Vip zabavni park na Krumpirištu, dok televizijski gledatelji za vrijeme prijenosa utrka mogu igrati SMS nagradnu igru "Pogodi pobjednika utrke" i osvojiti putovanje u Bormio na završnicu FIS Svjetskog kupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!