Nogomet

Kranjčar na Old Traffordu

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.02.2008.

Nakon demoliranja Eduardovog Arsenala, Manchester United spremat će se za dvoboj s Kranjčarevim Portsmouthom. U četvrtfinalu FA kupa United i Portsmouth činit će jedini par u kojem se sastaju dva kluba iz najvišeg ranga engleskog nogometa…

Niti Manchester United, niti Portsmouth, ne mogu biti zadovoljni ždrijebom četvrtfinala FA kupa. Kada se pogledaju ostali parovi, jasno je da je to uvjerljivo najjači dvoboj i da su obje momčadi mogle u ždrijebu i bolje proći. Portsmouth je sretno stigao do četvrtfinala autogolom Darrena Cartera u dvoboju s Prestonom dok je Manchester United na Old Traffordu s visokih 4:0 nadigrao Arsenal.

Chelsea će gostovati kod Barnsleya koji je iznenadio eliminiranjem Liverpoola, no ta pobjeda bit će vjerojatno dovoljno upozorenje Grantovoj momčadi da četvrtfinalni susret shvati ozbiljno i prođe neokrznuto.

Neočekivanog polufinalistu dat će dvoboj Bristol Roversa, koji je po prvi put među osam još od 1958. godine, i West Bromwich Albiona. Posljednji par čine Cardiff City, četvrtfinalist po prvi put nakon 1927. godine, i pobjednik drugog susreta između Middlesbrougha i Sheffield Uniteda.

Četvrtfinalni susreti na rasporedu su 8. i 9. ožujka.

FA kup, četvrtfinale, 8. i 9. ožujka:
Manchester United - Portsmouth
Bansley - Chelsea
Bristol Rovers - West Bromwich Albion
Middlesbrough/Sheffield United - Cardiff City.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!