Rukomet

Portland bez Nikolića

Ivan Ambroš • ponedjeljak, 25.02.2008.

Za vrijeme utakmice Lige prvaka s Hamburgom, pivot Portland San Antonia je osjetio naglu bol. Nakon pregleda ustanovljeno je puknuće mišića kvadricepsa. Njegov nastup protiv Lackovićevog Flensburga je pod upitnikom...

Ratko Nikolić prošlog vikenda zbog ozljede nije igrao protiv Granollersa. Na žalost baskijskih navijača, Nikolić će zasigurno morati propustiti i sljedeće kolo Asobal lige kada njegovu ekipu ugošćuje Teka Cantabria.

Jasno je da poslije svega Nikolićevo sudjelovanje u četvrtom kolu Lige prvaka na gostovanju kod Flensburga dolazi u pitanje. No, Javier Cabanas je optimista: "Iako će biti u sastavu protiv Teka Cantabrie, trenutno je najvažnije je da se oporavi do nedjeljnog ogleda s Flensburgom, jer želimo da bude 100% spreman za tu utakmicu."

Trener ekipe iz Pamplone ipak nije baš presretan razvojem situacije, pogotovo jer već od prije muku muči zbog ozljeđenog Andorinha: "Ozljeda Nikolića je veliki minus za nas." Najbolji dokaz te tvrdnje je utakmica protiv Granollersa, kada je Portland bez Nikolića teškom mukom zadržao oba boda kod kuće.

"On je naš prvi pivot, ali ćemo se potruditi da nađemo neko rješenje u napadu. Što se obrane tiče nastavljamo s već poznatim sastavom Juancho, Dominiković, Jorgensen, a po potrebi ću koristiti i Fernanda kao i sve ostale igrače koje imam na raspolaganju." - zaključio je Cabanas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!