Nogomet

Defoe: "Kranjčar je sjajan igrač"

Tomislav Pacak • srijeda, 27.02.2008.

Nakon dvoboja sa Sunderlandom u kojem je pogotkom s bijele točke donio pobjedu Portsmouthu, Jermain Defoe priznao je da nije znao da ga u Portsmouthu čekaju tako kvalitetni suigrači...

Engleski napadač pomogao je Portsmouthu da se približi na samo tri boda zaostatka za petoplasiranim Liverpoolom, što će reći da Portsmouth još uvijek gaji realne europske ambicije.

Kvaliteta igrača koje je zatekao u Portsmouthu iznenadila je bivšeg Tottenhamovog napadača: "Sretan sam, igram sa sjajnim igračima, s dosta internacionalaca, i dobro nam ide. Uvijek sam mislio da je momčad kvalitetna, ali jasno da je drugačije kada s nekim treniraš svakodnevno - onda shvatiš koliko je netko dobar."

Zbog toga Defoea ne čudi što Portsmouth kandidira za Europu: "Ako pogledate kvalitetu igrača, nije iznenađujuće što kandidiramo za europska mjesta. Klub dovodi dobre igrače i trenutno 'letimo'. Imamo samopouzdanje, imamo odličan duh unutar ekipe i veselimo se svakoj idućoj utakmici."

Među igračima koji su ga ugodno iznenadili, Defoe je izdvojio Niku Kranjčara i Kanua: "Mislim da je Niko bio nevjerojatan protiv Sunderlanda. Ima 'izvrsne noge', snažan je i dobro je igrati s njim jer će te uvijek pronaći ako se otvoriš. Kanu je tako snažan, smiren i ima puno iskustva."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!