Nogomet

Kranjčar: "Ne pokušavam iznuditi jedanaesterce"

Tomislav Pacak • srijeda, 27.02.2008.

Niko Kranjčar odgovorio je u Portsmouthovom The Newsu novinarima koji su ga nakon dvoboja sa Sunderlandom opisivali kao "padavičara" u šesnaestercu...

Kranjčar je protiv Sunderlanda izborio jedanaesterac iz kojeg je Portsmouth stigao do pobjede, a neki izvjestitelji doveli su u pitanje ispravnost te sučeve odluke jer se po, engleskim kriterijima, ne čini da je bilo puno kontakta između Kranjčara i Phila Beardsleyja kojeg je Niko lijepom varkom prevario.

Kranjčar je odbacio optužbe da prelagano pada: "Sigurno nisam ušao u šesnaesterac da bi izborio jedanaesterac. Nisam igrač koji traži penale. To nikad ne radim, samo sam pokušao proći čuvara. On se okrenuo zahvatio je moju nogu, izgubio sam ravnotežu i pao."

Vezane vijesti

Hrvatski reprezentativac tako se pridružio drugim vještim igračima čiji se integritet dovodi u pitanje radi padova u šesnaestercu: "Kad god pokušate proći čuvara, to je dobra napadačka akcija. Nisam ništa izmislio, a pogledao sam i snimku na televiziji. Zahvatio me i pao sam - zaista je jednostavno. Sigurno nisam pokušao ništa iznuditi ili pretvoriti u nešto što nije."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!