Zimski sportovi

Subota otkazana, nedjelja upitna

Zvonimir Šimunović • subota, 01.03.2008.

Zbog jako loših vremenskih uvjeta (prije sveg jakog vjetra) organizatori utrka Svjetskog kupa za skijašice u Arberu morali su otkazati slalomsku utrku. Predviđeno je da se ona vozi u nedjelju, no vremenska prognoza ne ide tome u prilog...

Zbog vremenskih (ne)prilika koje su zahvatile veliki dio Njemačke, utrke Svjetskog kupa koje su se trebale održati ovoga vikenda u Arberu po velikim su upitnikom. Slalom koji je u prvom planu organizatora, a trebao se voziti u subotu, otkazan je, tj. odgođen za nedjelju. Po najnovijem rasporedu, u nedjelju u 10h trebala bi biti prva, a u 13h druga vožnja.

No, kako prognoza za nedjelju također previše ne obećava, organizatori razmišljaju o produženju programa na ponedjeljak. Prema prvim informacijama, ukoliko bi skijašice uspjele u nedjelju odvoziti slalom, dan kasnije bio bi veleslalom. Ako, pak i u nedjelju ne bude bilo uvjeta za održavanje utrke, u ponedjeljak bi se vozio slalom, naravno ako se do tada vrijeme smiluje.

U svakom slučaju, ne preostaje ništa drugo nego čekati eventualno poboljšanje vremenskih uvjeta i održavanje utrka u sljedeća dva dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!