Tenis

Brusi se forma za Fed Cup

Vedran Babić • četvrtak, 06.03.2008.

Pobjedom u dva seta protiv Njemice Julie Schruff, Jelena Pandžić se probila u četvrtfinale Futuresa u Las Vegasu, a Ani Vrljić je isto pošlo za rukom u Minsku nakon još jedne uvjerljive predstave...

Na servisu nekadašnje Top 100 tenisačice Jelena je iskoristila tek petu meč loptu za pobjedu 6:3 i 6:3 u meču koji ponovno nije bio na visokoj razini. Servisi kao da nisu predstavljali nikakvu prednost, jer je ukupno devet početnih udaraca izgubljeno. Pandžić je stvorila i čak 15 prilika za obrat, a iskoristila samo šest.

Poslije malo sporijeg starta nove sezone, Jelena očigledno hvata formu tražeći poziv za Fed Cup dvoboj protiv Srbije, te će za najbolji rezultat sezone sutra morati preskočiti i bolju iz dvoboja između Francuskinje Pin i još jedne Njemice Julie Goerges.

U prijestolnici Bjelorusije na dvoranskom Futuresu sjajno gura i Ana Vrljić (302.). U drugom kolu je sa 6:4 i 6:2 savladala petu nositeljicu Annu Gerasimou (260.) iz Grčke, a protivnica u četvrtfinalu će joj biti litavska kvalifikantica Lina Stanciute (369.), koja je ove sezone već porazila jednu Hrvaticu, i to Petru Martić u kvalifikacijama Futuresa u Stockholmu.

Futures Las Vegas, 50.000 $, 2. kolo: Pandžić (Hrv, Q) - Schruff (Nje) 6:3, 6:3.

Futures Minsk, 25.000 $, 2. kolo: Vrljić (Hrv) - Gerasimou (Grč, 5) 6:4, 6:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!