Nogomet

Ramos ne odustaje od Šimića

Maja Giljanović • subota, 15.03.2008.

Tottenhamov Juande Ramos unatoč odbijenici kolege s Milanove klupe navodno i dalje upinje s planom da hrvatskog reprezentativca Darija Šimića ovog ljeta dovede na White Hart Lane...

Po riječima Šimićevog menadžera Predraga Naletilića, transfer na Otok tijekom siječanjskog prijelaznog roka je izrijekom spriječio upravo Carlo Ancelotti usprkos po rekordera među Bilićevim izabranicima (96 nastupa od debija 1996.) porazna samo dva nastupa u Serie A ove sezone.

32-godišnjak koji je na rossonerom dijelu San Sira od 2002. nakon prelaska iz Intera je svjestan da neigranje, makar i u divu kao što je europski (na odlasku) i svjetski prvak, ne čini dobro njegovim šansama da na Euru bude dio neprikosnovene prve jedanaestorice.

Šimić je ugovorom vezan do 2009., uprava mu je ponudila produženje suradnje koje godi, ali zov primjerice premierligaša kao što su Fulham, Manchester City, Everton i posebice Tottenham, mogao bi Zagrepčanina u lipnju na koncu usmjeriti prema izlaznim vratima.

Ramos je, naime, čini se, baš zagrizao i unatoč dovedenima redom engleskom reprezentativcu Jonathanu Woodgateu, brazilskom Gilbertu i velškom Alanu Huttonu na ljeto je spreman podebljati ponudu. Račune bi mu, međutim, mogao pomrsiti moskovski Lokomotiv o kojem je Šimić još u prosincu lani iznio više nego pozitivne dojmove.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!