Nogomet

Petrić na meti Juventusa

Vedran Babić • srijeda, 26.03.2008.

Prema pisanju njemačkog Bilda, čelnici Stare dame su za napadača Borussije iz Dortmunda, Mladena Petrića, spremni izdvojiti 20 milijuna eura...

Otkako je prešao iz Basela u Dortmund prije početka ove sezone, Petrić je postao treći najbolji strijelac Bundeslige s 12 pogodaka, a sjajnu formu prezentirao je i u dresu hrvatske reprezentacije postigavši sedam pogodaka u kvalifikacijama za predstojeći Euro, od kojih je najupečatljiviji definitivno onaj pobjednički s Wembleya u studenome prošle godine.

Sva ta paranja mreža očigledno nisu ostavili ravnodušnima glavne ljude Juventusa, koji su navodno prisustvovali Petrićevom pogotku protiv Karlsruhea prošlog vikenda. U 27-godišnjem Hrvatu naime, vide zamjenu za vremešnog Pavela Nedveda, koji će Torino napustiti po završetku sezone. Iako je Borussia već sada zahvaljujući plasmanu u finale njemačkog kupa osigurala nastup u Kupu Uefe dogodine, ostaje nam vidjeti hoće li Mladen krenuti stopama Alena Bokšića, Roberta Jarnija, Igora Tudora i Roberta Kovača, svih redom bivših članova Juvea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!