Nogomet

Bilić: "Zadovoljan i igrom i rezultatom"

Tomislav Pacak • srijeda, 26.03.2008.

Slaven Bilić nije bio razočaran hrvatskim remijem protiv Škotske. Izbornik je posebno pohvalio igrače s klupe, a priznao je da u prvom dijelu nije sve štimalo kako je stručni stožer zamislio...

U izjavi za HTV neposredno nakon utakmice, Bilić je iskazao zadovoljstvo prikazanom igrom: "Kad podvučem crtu - zadovoljan sam. Bila je to natjecateljska utakmica, to smo i priželjkivali. Nakon gola smo se dosta opustili, kao da se radi o završnici utakmice, umjesto da nastavimo dominirati i kaznimo ih s golovima. Zbog toga smo mi bili kažnjeni, pa nisam baš zadovoljan prvim dijelom. U drugom dijelu smo odigrali bolje, svi su se digli, a i igrači s klupe su bili odlični; i oba napadača i Vukojević i Leko. U drugom dijelu smo bili bolji, mogli smo i do pobjede. Zadovoljan sam i igrom i rezultatom."

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Hrvatska je u drugom dijelu stvorila nekoliko dobrih šansi, a i Bilić je naglasio disponiranog Kranjčara: "Uglavnom smo šanse stvorili u drugom dijelu, od prekida do šanse Budana, i još nekoliko akcija Srne, Modrića i poglavito Kranjčara."

Sve u svemu, dvoboj sa Škotskom poslužio je svrsi: "Sad znamo u kakvom smo stanju, vidjeli smo da imamo širinu, da imamo igrače na klupi koji ne samo da zadrže ritam nego ga dignu što je izvanredno saznanje. Ima tu još par igrača, važnih igrača, koji su dosta umorni, ali ne sumnjam da će se ti naši glavni aduti dignuti i kad se odmore opet biti velika snaga."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!