Ostali sportovi

Croatia ekspresno preko Makarana

Ivana Jurica • nedjelja, 30.03.2008.

Domaćom utakmicom protiv makarske HVIDRE boćari šibenske Croatije započeli su natjecanje u Drugoj boćarskoj ligi, skupini Jug. Jači za Šimu Prtenjaču, dojučerašnjeg igrača prvoligaša Solarisa, s vrlo uvjerljvih 20:2 stigli su do prve pobjede u drugoligaškoj konkurenciji ove sezone...

Prve je bodove Croatiji donio Marko Skejo koji je u disciplini pojedinačno bio bolji od Mira Mihaljevića s 13:7. Još uvjerljiviji bio je Prtenjača u krugu, s 27:17 bio je bolji od V. Bušelića. U trećoj disciplini domaći par D. i R. Markoč niti punta nisu prepustili Makaranima T. Škrobiću i V. Tolju (13:0). I četvrta disciplina, trojka, donijela je nove bodove Croatiji. Silov, Maretić i Miliša su s 11:5 bili bolji od D. Tolja, I. Hajduka i R. Tolja.

Tek u petoj disciplini, brzinskom izbijanju, HVIDRA je stigla do prvih, a kasnije će se pokazati i jedinih bodova na utakmici. I. Hajduk je s 29:21 bio bolji od Celića. U sljedeće dvije discipline Croatije je ostvarila minimalne pobjede. U preciznom izbijanju Prtenjača je 8:6 bio bolji od T. Škrobića, dok su u štafeti Skejo i R. Markoč s 37:35 pobijedili M. Mihaljevića i I. Hajduka.

Sljedeća disciplina, pojedinačno, ponovno je donijela sigurnu pobjedu Prtenjače. On je s 13:6 nadvisio V. Tolja. Nove bodove osvojio je i R. Markoč u disciplini krug protiv I. Mihaljevića (26:21). U predzadnjoj disciplini par Skejo – D. Markoč s 10:4 bio je bolji od T. Škrobića i I. Tolja. Konačan rezultat od 20:2 postavila je trojka Croatije u sastavu Silov – Rupić – Miliša koja je s 13:4 bila bolja od makarske trojke D. Tolj – R. Tolj – V. Bušelić.

U sljedećem kolu koje je na rasporedu 05. travnja Šibenčani gostuju u Dubrovniku kod boćarskog kluba HVIDRA Gromača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!