Nogomet

Fabregas još vjeruje u naslov prvaka

Ivana Jurica • petak, 04.04.2008.

Arsenalov veznjak Cesc Fabregas, unatoč zaostatku za Manchester Unitedom i Chelseajem, još uvijek vjeruje da Topnici mogu osvojiti titulu. Pobjedama se Arsenal vratio u Boltonu gdje je s 3:2 bio bolji od domaćina, a Fabregas kaže da im je ta pobjedila vratila potrebno samopouzdanje...

Manchester United Topnicima bježi šest pobjeda, a ispred njih je i Chelsea sa samo bodom više. Ovog vikenda momčad Arsena Wengera očekuje domaći susret s trenutno četvrtoplasiranim Liverpoolom s kojim su igrali i u srijedu u Ligi prvaka.

Mladi Fabregas posebno je naglasio važnost gostujuće pobjede u Boltonu: ''Znamo da je to bila važna pobjeda, posebno za samopouzdanje momčadi. Još smo uvijek u utrci za prvaka i to je za sezonu najvažnije.''

''Samopouzdanje je važno za svaku momčad u svijetu. I kad igrate dobro stvari ponekad krenu krivo, ali mi smo pokazali veliki karakter i ambicije protekle subote. Sad ćemo vidjeti da li je to dobro za ostatak sezone. Sve što trebamo napraviti je koncentrirati se na pobjedu u svakoj utakmici i to je to'' - misli španjolski reprezentativac.

''Znam da više nismo favoriti, ali na nama je da pobijedimo u svih šest preostalih ligaških utakmica. Odluka o prvaku nije više u našim rukama jer Manchester ima šest bodova prednosti, no, mi moramo pobjeđivati i čekati na svoju priliku'' – zaključio je Fabregas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!