Tenis

Bez Volandrija u Dubrovniku

Branimir Korać • petak, 04.04.2008.

Talijanski izbornik Corrado Barazzutti u susretu drugog kola Euroafričke zone skupine I Davis kupa neće moći računati na Filippa Volandrija. Volandri će ovaj susret propustiti zbog ozljede koljena, a umjesto njega pozvan je Flavio Cipolla...

42. igrač svijeta Filippo Volandri propustit će dvoboj Davis kupa između Italije i Hrvatske. Volandri već duže vrijeme ima problema s ozljedom koljena i zbog novih komplikacija prisiljen je na dvotjednu pauzu što znači da neće biti spreman za susret u Dubrovniku koji je na rasporedu idućeg vikenda.

"Filippo već duže vrijeme ima problema s tom ozljedom, a u Miamiju je osjetio jake bolove. Terapija nije pomogla i morat će na manju operaciju koja će ga udaljiti s terena na nekih dva do tri tjedna", objasnio je liječnik talijanske reprezentacije Pierfrancesco Parra.

"Žao mi je što se to dogodilo. Želim Filippu da se što prije oporavi kako bi bio spreman za dobru zemljanu sezonu. Umjesto njega pozvao sam Flavija koji je posljednjih godina dosta napredovao i pokazao se kao igrač koji može pomoći", rekao je izbornik Barazzutti. Cipolla će mijenjati Volandrija, a trenutno je 123. igrač svijeta.

No teško da će Cipolla dobiti priliku u "živom meču". Starace, Seppi i Bolelli su ipak u priličnoj prednosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!