Rukomet

Balić u problemima

Goran Markuš • ponedjeljak, 21.04.2008.

Najbolji svjetski rukometaš, Ivano Balić zadobio je udarac u predjelu rebara i mišića ispod ramena desne ruke zbog čega je morao ostati na klupi ostatak susreta s Barcelonom na utakmici Kupa kraljeva, a ozljeda će ga stajati još najmanje 15 dana pauze…

Od dobivenog udarca Ivano već tri dana trpi jake bolove koji onemogućuju neku konkretniju i ozbiljniju dijagnozu iako prema viđenom mnogi nagađaju kako je došlo do puknuća samog mišića ispod ramena. Nakon što Balić prođe pregled kod klupskog liječnika slijedi odlazak specijalistu nakon čega će vjerojatno biti poznato vrijeme potrebno za potpuni oporavak.

U sjeni Balićeve ozljede prošla je i nedavna izjava šefa Portland San Antonia, Miguela Galarraga kako je svjestan da će ostati bez svog najboljeg igrača, no to ne znači da će se odreći niti centa od 800 tisuća eura na koje klub ima pravo u slučaju otkupa Ivanovog ugovora.

Na ovu izjavu odmah je reagirao i glavni menadžer CO Zagreba, Zoran Gobac potvrdivši kako klub jednostavno ne raspolaže sa takvom svotom novca, ali kako će Portlandu ponuditi neku "normalniju" svotu u okvirima svojih mogućnosti. Iako se većina slaže da se radi o nekih 500 tisuća eura neki stručnjaci tvrde kako je riječ o još manjoj brojci. Bez obzira tko je u pravu očito je kako šanse da naš Ivano već sljedeću sezonu zaigra u dresu CO Zagreba sve više blijede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!