Nogomet

Sablić ravno u bolnicu

Zoran Zdelar • srijeda, 07.05.2008.

Osim lošeg rezultata i loše igre, Jarnija je nakon utakmice dočekala još jedna loša vijest. Branič Goran Sablić zbog zdravstvenih problema morao je biti prevezen u bolnicu te gotovo sigurno neće moći igrati u subotu...

Hajdukov branič Goran Sablić nije odigrao svih 90 minuta u prvom finalnom Kup dvoboju s Dinamom. Sablić je tijekom prvih 45 minuta imao velikih problema pri čuvanju Dinamova napadača Josipa Tadića, a u 23. minuti sudac mu je malo progledao kroz prste nakon što mu je suđen prekršaj na bivšem strijelcu Osijeka i Bayera. Dobio je tada žuti karton, a pokazalo se kasnije da bi možda i bolje prošao da je u tom trenutku isključen.

Sablić je, naime, zbog ozljede zamijenjen na poluvremenu, no nije ostao bodriti svoje suigrače u teškoj situaciji, već je vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu Rebro. S obzirom da se u prvom poluvremenu sudario glavom s jednim Dinamovim igračem, vjeruje se kako se radi o nešto blažoj vrsti potresa mozga. Iz službenih izvora nije bilo moguće saznati u kakvom je stanju Sablić.

Hajdukov trener Robert Jarni sad ima još više problema. Osim gotovo nedostižnog zaostatka u finalu Kupa, prije posljednjeg prvenstvenog kola izgubio je još jednog bitnog igrača. Jarni je jedva sastavio momčad za današnji dvoboj s Dinamom, pa će, čini se, imati još teži zadatak u subotu, kad će morati odmjeriti snage s nogometašima Zagreba u Kranjčevićevoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!