Rukomet

Šego: "Dokazali smo da smo druga hrvatska momčad"

Tanja Vučić • srijeda, 14.05.2008.

Rukometaši PIPO IPC-a iz Čakovca doprvaci su Kupa Hrvatske. Na završnom turniru Kupa Čakovčani su finalni dvoboj zaslužili odličnom igrom u polufinalu protiv Poreča...

U toj utakmici odlično je posao odradio vratar Čakovčana Marin Šego kojeg smo zatražili da prokomentira završnicu Kupa.

"Na polufinalnu utakmicu smo došli super spremni, jako motivirani, htjeli smo se na neki način osvetiti za poraz u Poreču. Malo su me naljutile nekorektne izjave protivnika, što nas je jos više motivirali. Zaslužena pobjeda."

"Budući da je prvi trener bio zauzet obvezama kadetske reprezentacije, te nije bio nazočan, pohvalio bih pomoćnog trenera i sportskog direktora Borkovića koji se izuzetno dobro snašao u toj ulozi, kao da vodi polufinale Kupa stoti put. Polufinalnom pobjedom još smo jednom dokazali svim skepticima da smo uvjerljivo druga momčad hrvatske lige, odmah iza Zagreba, iako o kvaliteti Zagreba je suvislo govoriti", kazao je Marin.

Kup je očekivano otišao u ruke Zagreb CO.

"Tu nema puno priče, Zagreb je puno kvalitetnija i bolja momčad. Igraju se s domaćim prvenstvom i Kupom, međutim nije bilo lako braniti udarce svim velikim snagama hrvatske reprezentacije. Zahvalio bih i navijačima jer podrška s tribina uvijek dobro dođe", završio je Marin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!