Nogomet

Jarni: "Lopta nije htjela u gol"

Bernard Jurišić • srijeda, 14.05.2008.

Da je netko s Marsa pao u novinarski salon poljudskog stadiona nakon završetka finala Kupa, vjerojatno bi malo toga razumio. Trener osvajača "dvostruke krune" podnio je ostavku, a trener kluba koji iza sebe ima najgoru sezonu ostao je "u sedlu"...

Nakon što je podignuo i drugi trofej s Dinamom ove sezone, Zvonimir Soldo oprostio se od klupe "modrih". Manje od pola godine nakon što je ustoličen kao još jedno "dugoročno rješenje", Soldo više nije mogao izdržati.

"Nakon utakmice rekao sam sportskom direktoru da podnosim ostavku. U ovakvim uvjetima suradnja između nas više nije moguća". Ovim riječima Soldo se oprostio Dinamove klupe, dok se istovremeno s praznih poljudskih tribina čulo skandiranje njegovog imena od Dinamovih navijača koji su čekali prijevoz.

"Što se današnje utakmice tiče, mislim da smo bili malo prenervozni, posebno s obzirom na prednost koju smo donijeli iz Zagreba. Nedostajalo je i malo svježine, no svejedno bih svojim dečkima čestitao, zasluženo smo osvojili trofej."

S druge strane, Hajdukov trener Robert Jarni i noćas će biti Hajdukov trener, a hoće li to biti i nakon sutrašnjeg "sastanka na drugom katu", znat ćemo negdje oko podne.

"Da smo ovako čvrsto i agresivno igrali i sve ostale utakmice, ne bismo završili tamo gdje smo završili. Imali smo prigode, lopta nije htjela u gol i nismo uspjeli stići veliku Dinamovu prednost."

Mnogi nisu razumjeli vađenje Kalinića prigodom crvenog kartona Baliću. "Dotad smo pokušavali visokim loptama, no nije išlo. Pokušali smo brzinom nešto napraviti i to je bio razlog što sam izvadio Kalinića. Stvorili smo i bez njega puno šansi, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Njegovo bacanje kapetanske trake prilikom izlaza ne želim komentirati, o tome će se u klubu razgovarati sutra."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!