Nogomet

"Ova će generacija biti upisana zlatnim slovima"

Bernard Jurišić • srijeda, 14.05.2008.

Nogometaši Dinama po prvi put su u Poljudu proslavili "dvostruku krunu". Dominacija tijekom cijele sezone okrunjena je i prvenstvom i Kupom, pa je logično što je u redovima "modrih" vladalo zadovoljstvo...

Marijan Buljat: "Osvojiti tri prvenstva i dva Superkupa s Dinamom, mislim da je to veliko dostignuće za mene. Riješili smo sve već u prvoj utakmici i naša ukupna pobjeda nikad nije došla u pitanje."

Josip Tadić: "Sretan sam zbog još jednog osvojenog trofeja. Cilj nam je bio završiti sezonu s dva trofeja, to smo i ostvarili i mislim da možemo reći da je iza nas jedna vrlo dobra sezona."

Ognjen Vukojević: "Jako sam sretan što smo osvojili i drugi trofej. Mislim da će ova generacija ostati zlatnim slovima upisana u Dinamovoj povijesti. Pobjedu posvećujem našim navijačima koji su bili u Splitu u velikom broju. Sama utakmica je bila malo čudna, ali mislim da je to Dinamo rutinski odradio i priveo utakmicu kraju."

Igor Bišćan: "Prvenstvo je već praktično bilo osvojeno kad sam ja došao, a što se tiče Kupa mislim da smo sve riješili već u prvom susretu. Mislim kad se sve sabere da smo bili najbolji, zaslužili oba trofeja i da smo oba osvojili dosta uvjerljivo. Očekivali smo ovakav, borbeniji Hajduk jer nisu više imali što izgubiti. Rezultat na kraju možda nije najinteresantniji za gledatelje koji su očekivali pogotke, ali za nas je najvažnije da nam je on osigurao trofej."

Luka Modrić: "Uzvrat je nakon prve utakmice bio formalnost. Bilo je neminovno da odem iz Dinama, ali Dinamo ne treba brinuti za svoju budućnost. Vidjelo se i danas da tu ima dobrih igrača i da će Dinamo i u budućnosti imati dobre rezultate."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!