Tenis

Hrvatski utorak

Ivor Krapac • ponedjeljak, 26.05.2008.

Ukoliko bude sreće s vremenom, trećeg dana Roland Garrosa na teren će izaći šestero hrvatskih predstavnika. Svoje mečeve prvog kola u utorak bi trebali odigrati Ivo Karlović, Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Marin Čilić u muškom, a Sanda Mamić i Karolina Šprem u ženskom ždrijebu...

Prvi će na redu biti Mario Ančić i Marin Čilić, koji zbog kiše nisu stigli na teren u ponedjeljak. Ančić i 31. nositelj, Talijan Andreas Seppi će u 11 sati otvoriti program na terenu broj 16, dok su Čilić i Nizozemac Robin Haase u isto vrijeme najavljeni na terenu broj 14.

Na terenu na kojem će dan otvoriti Čilić zaigrat će i prvi hrvatski reket, 20. nositelj Ivo Karlović, kojeg u trećem meču iza 11 čeka Kolumbijac Alejandro Falla. Ivan Ljubičić pokušat će opravdati ulogu 28. nositelja i favorita protiv Francuza Erica Prodona, a taj dvoboj na rasporedu je kao treći iza 11 na terenu broj šest.

Vezane vijesti

Karolina Šprem i slovačka kvalifikantica Magdalena Rybarikova susrest će se u trećem meču iza 11 sati na terenu broj osam. Sanda Mamić trebala bi biti posljednja na redu, njen ogled s Nizozemkom Michaellom Krajicek postavljen je kao peti iza 11 na terenu broj 10.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!