Tenis

Hoće li se vrijeme smilovati?

Ivor Krapac • utorak, 27.05.2008.

Ukoliko se ne ponove kišni prekidi koji su obilježili utorak, u srijedu bismo trebali vidjeti šest nastupa hrvatskih aduta u Roland Garrosu. Marin Čilić nastavit će susret s Nizozemcem Robinom Haaseom, Ivan Ljubičić, Ivo Karlović, Sanda Mamić i Karolina Šprem nadat će se početku svojih mečeva prvog kola, dok je pred Jelenom Pandžić već drugi nastup...

Sanda Mamić i Karolina Šprem na teren će već od 11 sati. Sandu u prvom meču dana na terenu broj osam očekuje Nizozemka Michaella Krajicek, dok će Karolina na otvaranju dana na terenu broj 15 ići na slovačku kvalifikanticu Magdalenu Rybarikovu.

Ivo Karlović i Kolumbijac Alejandro Falla na redu su nakon završetka dvoboja Šprem - Rybarikova, a Ivan Ljubičić i Francuz Eric Prodon odigrat će treći meč iza 11 na terenu broj 17. Marin Čilić probat će dovršiti ogled s Robinom Haaseom u trećem meču iza 11 na terenu broj 14. Podsjetimo, prije kišnog prekida u utorak Marin je vodio sa 7:6(6), 6:2 i 6:5, uz Haaseov servis u 12. gemu trećeg seta.

Vezane vijesti

Jelena Pandžić i njeno drugo kolo protiv 14. nositeljice Agnieszke Radwanske na rasporedu je tek pred kraj dana. Hrvatsko-poljski sudar bit će peti iza 11 sati na terenu broj četiri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!