Tenis

Hrvati žele u treće kolo

Ivor Krapac • srijeda, 28.05.2008.

Četvrtak će biti dan za hrvatske nastupe u drugom kolu Roland Garrosa, dakako, ukoliko vremenske prilike budu povoljne, a najavljena je kiša u većem dijelu dana. Ako ipak ostane suho, na teren će Ivan Ljubičić, Mario Ančić, Marin Čilić i Sanda Mamić u singlu i Lovro Zovko u prvom kolu parova...

Od hrvatskih aduta u drugom kolu singla, prvi bi na red mogao doći Marin Čilić, koji u drugom meču iza 11 sati na terenu broj 16 ide na devetopostavljenog Švicarca Stanislasa Wawrinku.

Mario Ančić i Sanda Mamić smješteni su na teren broj osam. Ančić i španjolski kvalifikant David Marrero na rasporedu su kao treći iza 11, a Mamić i 18. nositeljica, Talijanka Francesca Schiavone odmah nakon njih.

Ivan Ljubičić tražit će prolazak u treće kolo u ogledu s argentinskim kvalifikantom Diegom Junqueirom, a taj meč bit će treći iza 11 sati na terenu broj 14.

Lovro Zovko u konkurenciji parova nastupa s Poljakom Lukaszom Kubotom, a u prvom kolu ih s početkom u 11 sati na terenu broj 10 čeka srpski dvojac Janko Tipsarević/Viktor Troicki.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!