Nogomet

Hrvatska stigla u Bad Tatzmannsdorf

HINA, Zoran Zdelar • utorak, 03.06.2008.

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u Bad Tatzmannsdorf u kojem će boraviti za vrijeme Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj...

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u popodnevnim satima u svoj kamp u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu, gdje će boraviti za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.

Nakon leta iz Zagreba do Graza, pa kraće vožnje autobusom hrvatska vrsta se u gradiću u Gradišću pojavila nešto iza 14 sati. Nažalost, doček hrvatske vrste pokvarila je kiša.

Reprezentacija će biti smještena u hotelu Avita, a menadžer hotela Peter Prisching poklonio je izborniku Slavenu Biliću skulpturu načinjenu od kamene kopačke i gitare izrađene od žice.

"Spremni smo 100 posto fizički i mentalno za prvu utakmicu protiv Austrijanaca i vjerujem da ćemo pobijediti domaćina Eura. Formula za pobjedu je jasna - trojica mojih igrača moraju odigrati vrhunski, iznadprosječno, sedmorica moraju odigrati vrlo dobro, a samo jednom igraču dopuštam slab dan. Austrijanci nemaju toliko klasnih igrača kao mi i ne mogu nas iznenaditi, čak ni motivacijom budući da su domaćini", kazao je prilikom dolaska izbornik Slaven Bilić, koji je potvrdio da je napadač Ivan Klasnić u potpunosti zdrav i spreman.

Još dok se hrvatski reprezentativci nisu ni smjestili u svojim sobama, u hotel su stigla dva Uefina dužnosnika kako bi proveli doping kontrolu. Odabrali su nasumice nekoliko igrača, ali naš stožer nije htio otkriti o kojim se igračima radi.

Hrvatske nogometaše danas još očekuje trening, te službeno predstavljanje na središnjem trgu u Bad Tatzmannsdorfu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!