Nogomet

"Kockasti" isprobali Prater

Tomislav Pacak • subota, 07.06.2008.

(Iz Beča za Sportnet.hr Tomislav Pacak). Kiša je dočekala hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Beču, što jasno nije spriječilo Bilićeve izabranike da odrade trening na Enrst Happel stadionu gdje ih u nedjelju u 18.00 čeka okršaj s domaćinom Austrijom...

Novinari su imali priliku nazočiti treningu (punih) 15 minuta za vrijeme kojih nismo mogli vidjeti ništa posebno - malo "ševe", pokoji krug oko travnjaka pod paskom Miljenka Raka, dok se stručni stožer poigravao s loptom i valjda čekao odlazak "sedme sile" kako bi odradili i onaj pravi, taktički dio treninga.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Mladi i Stari bez pobjednika

Već tradicionalno, Bilić je u drugom dijelu treninga podijelio momčad na 'Mlade' i 'Stare', a pobjednika nije bilo. Modrić je zabio za "Mlade", Petrić za "Stare", pa su u susret Austriji i mladi i stari krenuli bez poraza.

Kiša prati Bilićevu momčad ovog tjedna, nisu joj pobjegli u Bad Tatzmannsdorfu, a nisu ni u Beču gdje se pljusak spustio taman na početak treninga. Stadion, inače, izgleda apsolutno spremno za utakmicu, travnjak je, barem naizgled, spreman za čak sedam utakmica koliko će se na njemu odigrati do kraja EP-a.

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

Novinari su se imali priliku i upoznati s press centrom na stadionu, kao i press ložama na stadionu, a dojmovi su više nego pozitivni - na raspolaganju imamo zaista sve što nam je potrebno.

Slika 3 od 4.
Foto: Davor Sajko

Nakon treninga koji završava u 19 sati, reprezentativci će dati izjave u mixed zoni nakon koje će otići u bečki Hilton u kojem će noćas prespavati i dočekati sutrašnju utakmicu.

Neposredno nakon što završi trening, izjave reprezentativaca u najavi sutrašnjeg ogleda možete pročitati na Sportnet.hr...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!