Nogomet

Djourou: "Bit će vrlo teško"

Goran Tomičić • nedjelja, 08.06.2008.

Švicarska je Europsko prvenstvo na domaćem terenu počela porazom protiv Češke, a dodatni uteg u nastavku natjecanja mogla bi biti ozljeda Alexandra Freija...

Kapetan Švicarske je u završnici prvog dijela u suzama napustio teren, a nakon utakmice otišao je u bolnicu na snimanje koljena. Još nije poznato hoće li Kuhn protiv Turske i Portugala moći računati na najboljeg strijelca u povijesti reprezentacije. Start Zdeneka Grygere tako bi mogao dodatno umanjiti izglede domaćina u nastavku natjecanja.

Kuhn nakon utakmice nije bio optimističan: "Čini se da je riječ o ozljedi ligamenata, ali još ništa nije sigurno. Nažalost, Frei vjerojatno neće igrati protiv Turske."

Frei je skupio 59 nastupa u dresu reprezentacije, a prije nekoliko dana je protiv Lihtenštajna postigao 35. pogodak i oborio rekord Kubilaya Turkylmaza. Njegove važnosti je svjestan i Johan Djourou: "Frei je naš najbolji napadač i trebamo ga u momčadi. Protiv Češke smo dobili mnogo samopouzdanja, a posebno smo dobro odigrali u prvom dijelu, ali smo izgubili Alexa i u nastavku natjecanja će nam biti vrlo teško."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!