Nogomet

Terim: "Švicarska će biti ključna"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 08.06.2008.

Koliko je izbornik Portugala Scolari bio zadovoljan toliko se na licu izbornika Turske očitavala tuga, ali i zabrinutost. Nije se dugo zadržao u društvu novinara, poraz je donio mnoge brige za njegovu momčad...

"Prvo smo poluvrijeme parirali Portugalcima iako su oni više loptu u svom posjedu. Nismo ima dali priliku da postignu pogodak. U drugom smo dijelu imali problema sa nekim igračima, ali i koncentracijom. Ovu smo lekciju morali dobiti iako nisamo igrali toliko loše koliko možda rezultat sugerira."

Utakmicu će analizirati detaljnije sa svojim suradnicima, a rekao je dvije tri riječi i o budućim susretima. "Utakmica sa Švicarskom jako namje važna, čak bi se usudio reći i najvažnija. Moramo dokazati kako nismo loši i da je rezultat posljedica dobre portugalske igre. Uistinu nije bilo lako igrati protiv njih. Ima detalja s kojima sam vrlo zadovoljan, ali i mnogo toga što moramo poboljšati ukoliko želimo dalje. Pokušali smo napasti, ali kada se dogodi da se suigrači međusobno sudaraju, ne može se puno toga učiniti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!