Nogomet

Ronaldo: "Nisam još odlučio"

Marin Vuković • nedjelja, 08.06.2008.

Nakon utakmice s Turskom koju je Portugal dobio uvjerljivo s 2:0 i odličnom igrom istaknuo kandidaturu za najviši plasman na Europskom prvenstvu, Cristiano Ronaldo je u kratkoj izjavi otkrio kako još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru.

Iako je prije samo nekoliko dana rekao kako za vrijeme trajanja Eura ne želi odgovarati na pitanja o nastavku svoje klupske karijere, Cristiano Ronaldo se nakon pobjede nad Turskom ipak odlučio ukratko odgovoriti da odluke još uvijek - nema. "Nisam još odlučio o svojoj budućnosti, učinit ću to nakon što završi Europsko prvenstvo", kratko je odgovorio Ronaldo još jednom dodavši kako više ne želi o tome razgovarati. "Ne želim više o tome dok ne završi turnir", dodao je.

Što se uvjerljive pobjede Portugala tiče, Ronaldo smatra da je njegova reprezentacija na pravom putu da osvoji naslov prvaka Europe. "Ako ovako nastavimo, možemo do naslova prvaka", smatra Ronaldo. "Bila je to velika pobjeda, pokazali smo da smo snažna momčad i ako budemo dobro igrali, možemo biti prvaci. Osim što smo dvaput zatresli mrežu, dvaput smo pogodili vratnicu i jednom gredu. Mislim da je 2:0 dobar rezultat i da smo stvorili više prilika. Bitno je da dobro igramo i na pravom smo putu", dodao je Portugalac oko kojega je proteklih tjedana napisano više redaka nego o bilo kojem drugom europskom igraču.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!