Nogomet

Terim: "Euro za nas počinje u srijedu"

Tea Lokas • ponedjeljak, 09.06.2008.

Nakon poraza od Portugalaca, Turska će se u srijedu sastati sa Švicarskom. Određene ozljede muče izbornika Terima, no nada se da će do srijede njegova ekipa smoći snage i upisati prvu pobjedu na Euru...

"Za nas Euro počinje u srijedu" - odmah je po završetku utakmice s Portugalom, koji je očiti favorit u skupini, izjavio izbornik turske reprezentacije. Unatoč nadi u čudo, Turska ipak nije uspjela zaprijetiti Ronaldu i ekipi te su se nakon utakmice mogli zbrajati tek poneki pozitivni dojmovi.

Terim je, tako, pohvalio mladog Kazima, koji je odlično čuvao Ronalda te bio jedan od boljih igrača u turskom porazu. "Kazim je bio odlično rješenje i mislim da je odigrao dobro" - riječi su turskog selektora, a komentar je zatražen i od samog reprezentativca: "Ronaldo je najbolji igrač na svijetu i ako ovako nastavim igrati, bit ću zadovoljan."

Što se ozljeda tiče, Terim na "popisu" ima dvije zabrinjavajuće; Servet Cetin zaradio je ozljedu noge u susretu protiv Portugala, dok je Gokhan Zan ozlijedio stopalo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!