Nogomet

Kišni trening u Oberwartu

Bernard Jurišić, Branimir Korać • ponedjeljak, 09.06.2008.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u Oberwartu nedaleko Bad Tatzmannsdorfa lakši trening kojeg je na kraju poremetila jaka kiša. Trening je propustio Luka Modrić zbog lakše ozljede tetive...

Tisuću znatiželjnika prisustvovalo je treningu u Oberwartu kojeg je pokvarilo vrijeme. Izbornik Slaven Bilić izveo je igrače na travnjak, no otvoreni trening pokvarila je jaka kiša. Na početku treninga Luka Modrić osjetio je zatezanje u tetivi i napustio je trening, no nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi i nastup protiv Njemačke nije upitan.

Prva jedanaestorica iz susreta protiv Austrije lagano se istezala, a kada je kiša počela jače padati, povukli su se u dvoranu. Ostali su nastavili s radom igravši šest na šest bez vratara.

Šteta što je kiša pokvarila Bilićeve planove, ali i planove brojnih Hrvata koji su došli u Oberwart i iz udaljenijih mjesta, samo kako bi popratili ovaj trening. Novinare je nakon treninga ipak najviše zanimalo stanje Luke Modrića, no Modrićeva ozljeda lakše je prirode i nema straha za nastup u sljedećem susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!