Nogomet

"I mi smo iznenađeni"

Ante Jukić • subota, 14.06.2008.
"I mi smo iznenađeni"
Foto: EPA

Ni reprezentativci Nizozemske, baš poput ostatka nogometne Europe, ne kriju svoje iznenađenje sjajnim partijama na Euru, a posebno susretom protiv Francuske...

Iako se ovog puta nije upisao u listu strijelaca, Ruud van Nistelrooy je, baš poput svih svojih suigrača, pružio još jednu odličnu partiju.

"Ni mi još uvijek ne možemo vjerovati što se događa. Malotko je mogao očekivati ovakve naše predstave, pogotovo stoga što nismo bili baš u najboljoj formi uoči početka natjecanja", nije skrivao svoje iznenađenje centarfor Oranja nakon dvoboja s Francuskom.

"Čini se da se napokon sve posložilo kako treba. Puni smo samopouzdanja i to je ono što čini razliku", smatra 31-godišnji napadač Real Madrida.

Njegov klupski suigrač, Arjen Robben, svjestan je da bi ih pretjerana euforija mogla skupo koštati, stoga poziva na oprez.

"Istina je, pobijedili smo dvije velike reprezentacije, ali moramo i dalje ostati čvrsto na zemlji. Svjesni smo da nas samo jedan krivi korak može izbaciti s natjecanja, a onda bi i ove sjajne pobjede brzo pale u zaborav", zaključio je strijelac trećeg pogotka i jedan od najboljih Nizozemaca u pobjedi protiv Francuske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!