Nogomet

"Dat ću sve od sebe"

Tea Lokas • subota, 14.06.2008.
"Dat ću sve od sebe"
Foto: EPA

Kako se približava utakmica između Turske i Češke, utakmica koja bi morala odlučiti o mnogo toga pa i o hrvatskom protivniku u četvrtfinalu, sve veća je odgovornost na vratarima, a posebno ako dođe do mogućih jedanaesteraca...

Što se turskog "čuvara mreže" tiče, ne bi trebalo biti problema. Naime, Volkan Demirel je iskusan 27-godišnji vratar Fenerbahčea, a na ruku mu idu i ovogodišnje tri obrane penala iz osmine finala Lige prvaka protiv Seville.

Volkan sumnja da će igra dovesti do odlučivanja o putniku u četvrtfinale s bijele crte, no "ako do toga dođe, dat će sve od sebe", kako je i sam rekao. "Obrambena četvorka i ja imat ćemo vrlo težak zadatak s obzirom da su Česi visoki, no naši braniči uvijek igraju bolje protiv takve ekipe" - nadodao je Demirel o samoj utakmici, napomenuvši da se ona s Portugalom treba zaboraviti.

"Pobjeda protiv Švicarske puno je važnija od mojih obrana, nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da će naša nacija vjerovati u nas, upravo zato jer smo jedna jako sposobna ekipa"; tim je optimističnim riječima završio svoj "osvrt" na dosadašnji tijek prvenstva i nadolazeću utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!