Nogomet

Bilić: "Ponosni smo što možemo usrećiti narod"

Goran Tomičić • ponedjeljak, 16.06.2008.
Bilić: "Ponosni smo što možemo usrećiti narod"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatska je u velikom stilu završila natjecanje u skupini. Pričuvna momčad je sjajno odigrala protiv Poljske i naša reprezentacija je prvi dio natjecanja završila s maksimalnim učinkom...

Jerko Leko je optimističan: "Htjeli smo iskoristiti ovu šansu koju nam je izbornik pružio. Mislim da smo pokazali da ova momčad ima 23 kvalitetna igrača. Zasluženo smo osvojili prvo mjesto i sad nas očekuju Turci. Kvalitetniji smo od njih i ne moramo se bojati."

Zadovoljan je bio i Hrvoje Vejić: "Moram biti spreman jer je velika stvar predstavljati svoju državu na Europskom prvenstvu. Osjećam se privilegirano i zahvalan sam izborniku na vjeri u nas pričuve. Ispunili smo sve što je bilo planirano."

Slaven Bilić je opravdano vjerovao u ovu momčad: "Ovi igrači su se već dokazali protiv Norveške i Slovačke. Iskazuju se i na svakom treningu, a kad je potrebno i na utakmicama. Nismo imali nikakve sumnje u njih bez obzira što igramo na ovakvom nivou. Bez straha smo ih uveli i odigrali su fenomenalno. Poljaci su bili motivirani, ali do same završnice i fantastične obrane Runje nisu imali ni jednu šansu, a da nije bilo Boruca mi bi nakon prvog dijela imali dva ili tri gola prednosti. Ponosni smo što možemo ovako usrećiti narod. Možemo svakoga pobijediti."

Igrač utakmice je bio Ivan Klasnić: "Sretan sam što smo pobijedili. Mediji su govorili da igra C momčad, ali mislim da smo pokazali da znamo igrati nogomet. Drago mi je što sam igrao u ovoj momčadi. Mislim da ćemo biti spremni i moramo napraviti još jedan spektakl."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!