Nogomet

Rakitić: "Svi smo s razlogom ovdje"

Bernard Jurišić • utorak, 17.06.2008.
Rakitić: "Svi smo s razlogom ovdje"
Foto: Davor Sajko

(Iz Klagenfurta za Sportnet.hr Bernard Jurišić). U mix zoni Worthersee stadiona u Klagenfurtu vladalo je veliko zadovoljstvo. Svi igrači izražavali su ponos i zadovoljstvo pobjedom protiv Poljaka kojom su svaki na svoj način pokazali izborniku Biliću kako ima široku klupu. Za pobjedu je zabio Ivan Klasnić i to je posebno pozdravljeno od strane reprezentativaca...

Niko Kranjčar: "Svi smo vjerovali u ovu pobjedu i da ovi igrači imaju kvalitetu. Sretni smo što smo danas opet dokazali da tko god od nas istrči na travnjak, da kvaliteta ne pati. Imali smo dojam da nam ništa ne mogu. Osjećao sam se odlično u ovoj momčadi, užitak je igrati sa svima u našoj momčadi. To zajedništvo je naša snaga i to daje poseban 'štih' ovoj momčadi."

Hrvoje Vejić: "Bili smo puno bolji od Poljaka, po meni je već u prvom poluvremenu trebalo biti 3:0 za nas. U nastavku smo zasluženo poveli, nakon čega je došlo do malog povlačenja i pada u zadnjim minutama, no potpuno smo zasluženo dobili utakmicu. Ostvarili smo sve što smo planirali, odmorili glavne igrače i ubilježili pobjedu i mislim da je današnji dan pun pogodak."

Danijel Pranjić: "Moram pohvaliti ove igrače koji su spremni ušli u današnju utakmicu i odigrali sjajno. Pokazali smo svi da nema druge momčadi i da imamo 23 igrača gdje svatko može uskočiti kad je potrebno. Asistencija? Ja volim asistirati, imam puno asistencija i u ligi i drago mi je što je baš Klasnić iskoristio moje dodavanje i zabio ovaj pobjednički gol."

Ivan Rakitić: "Sretni smo svi nakon večerašnje utakmice i dokazali smo svi da smo svi s razlogom tu. Od prvog do zadnjeg bili smo odlični i ovo je jako važno za nas. Mislim da sam pokazao izborniku da mi može vjerovati i sretan sam zbog toga."

Vedran Runje: "Možemo svi biti zadovoljni onim što je Hrvatska večeras pokazala. Bili smo na visokoj razini, imali smo izgledne šanse i njih je vratar Boruc držao u igri. Sretan sam što je Klasnić nakon svih problema koje je imao zabio ovaj gol i pokazao svima da je sve moguće. Jako sam zadovoljan svojom predstavom, suigrači su mi pomogli jer su igrali odgovorno u svim linijama. Moje dobre obrane su odraz i njihove dobre igre."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!