Nogomet

Pokrivač: "Teško, ali zasluženo"

Goran Tomičić • utorak, 17.06.2008.
Pokrivač: "Teško, ali zasluženo"
Foto: Davor Sajko

Mladi Nikola Pokrivač priznao je kako sam početak utakmice nije bio najsjajniji, no momčad se snašla već nakon par minuta i preuzela glavnu riječ na terenu. Sve u svemu, "rezervisti" su se pokazali odličnima.

Bio je ovo prvi nastup Nikole Kalinića na velikim natjecanjima: "Sretan sam što sam debitirao. Nije bilo treme, dobro se osjećam. Mislim da ćemo proći Tursku."

Nastup Vedrana Ćorluke nije bio planiran, ali odlično je odigrao na poziciji stopera: "Nadam se da će se Knežević oporaviti. Mislim da smo odlično igrali i pokazali smo da možemo računati na veliki rezultat. Nekoliko sam utakmica u klubu odigrao na poziciji stopera i mislim da je danas bilo dobro. Ne vjerujem da ću imati problema s tetivom."

Ognjen Vukojević će u budućnosti biti važan dio reprezentacije: "Pokazali smo da svaki igrač koji je na Europskom prvenstvu može dati svoj doprinos. Bili smo sretni kad smo vidjeli koliko je navijača došlo i dogovorili smo se da ih ne smijemo razočarati. Pokazali smo hrabrost i već smo nakon prvog dijela mogli voditi dva ili tri razlike. Izbornik je na odmoru rekao da igramo fantastično i da će pogodak doći, a tako je i bilo."

I Nikola Pokrivač je bio dobar: "Početak je bio težak, ali onda smo preuzeli konce igre. Zasluženo smo pobijedili. Ovo je moje prvo veliko natjecanje i odmah sam dobio priliku. Nadam se da sam na najbolji mogući način zahvalio na povjerenju.Zahvaljujem navijačima na potpori. Imamo nekoliko dana da se dobro pripremimo za Tursku"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!