Nogomet

Za Kneževića Euro završio

Zoran Zdelar • utorak, 17.06.2008.
Za Kneževića Euro završio
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ozljedu koju je branič Dario Knežević zadobio u dvoboju s Poljacima već u prvom poluvremena nije nimalo bezazlena te bi zbog nje trebao propustiti ostatak Europskog prvenstva...

Dvoboj s Poljacima donio je veliko otkriće da Hrvatska i na klupi ima sjajnu momčad koja uz dovoljno motivacije može biti u potpunosti konkurentna s "prvom postavom". No, ta odlična vijest ipak nije prošla bez jedne loše. Negdje tijekom polovice prvog poluvremena utakmice s Poljskom ozlijedio se Dario Knežević, a kasnijim je pregledom utvrđeno kako ligamenti koljena ipak nisu popucali, no višednevnu pauzu unatoč tome neće izbjegnuti.

Doktor Zoran Bahtijarević potvrđuje da je došlo do distorzije koljena, ali se ipak ne usuđuje preciznije prognozirati koliko će mu dana biti potrebno za potpuni oporavaka. Slaven Bilić na njegove usluge za četvrtfinale definitivno neće moći računati, a upitno je hoće li se stići oporaviti za polufinale, u koje hrvatski navijači toliko vjeruju zahvaljujući sjajnoj igri u Austriji.

Za nogometaša Livorna s relativnom sigurnošću moglo bi se reći tek da bi trebao biti spreman sudjelovati u finalu 29. lipnja na stadionu na kojem je Hrvatska s domaćinom i otvorila austrijski dio Eura.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!