Nogomet

"Ne računajte na nove ulaznice"

Bernard Jurišić • utorak, 17.06.2008.

(Iz Bad Tatzmannsdorfa za Sportnet.hr Bernard Jurišić). Dio medija danas je prenio informaciju kako hrvatski navijači mogu računati na dio od 8.000 novih ulaznica od strane Uefe. Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić demantirao je ovu informaciju...

Zorislav Srebrić nije donio dobre vijesti glede ulaznica za četvrtfinalni dvoboj između Hrvatske i Turske u Beču 20. lipnja. "Informacija o 8.000 novih ulaznica koja se pojavila u nekim medijima nije točna."

Hrvatski navijači službeno su za četvrtfinale dobili između 8 i 9.000 ulaznica, no nema sumnje da će crveno-bijelih kvadratića biti i više od tog broja. Mnogi neće žaliti novca za kupiti ulaznicu na stadion Ernst Happel u sljedeći petak, bez obzira na način kako do njih doći.

"Sve su ulaznice kojima smo mi raspolagali već stavljene u prodaju. Bilo je teže doći do ulaznica za grupu, ali se već tada moglo kupiti ulaznice i za dalje. Mnogi su to iskoristili i kupili ulaznice, one su rasprodane davno već i imati velika očekivanja da će od negdje izroniti još nekakav velik broj dodatnih ulaznica nije realno. Da li će UEFA eventualno naći neke dopunske mogućnosti da nam stavi određeni broj karata, to ćemo tek utvrditi naredna dva dana. Ali to može biti neki mali, gotovo zanemariv broj u odnosu na zanimanje koje za ulaznice vlada u Hrvatskoj."

Kako će do ulaznice doći oni koji su je kupili po "prepaid" sustavu, plativši je još prije nekoliko mjeseci zajedno s ulaznicama za utakmice u grupi?
"Vlasnici tih ulaznica imaju vaučer s kojim će predignuti svoju ulaznicu. Osobno će je moći preuzeti samo jedan od onih koji su na listi vlasnika ulaznice, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta", pojasnio je Srebrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!