Nogomet

I za Budana Euro završen, Uefino "ne" za ulaznice

Bernard Jurišić • srijeda, 18.06.2008.

(Iz Bad Tatzmannsdorfa za Sportnet.hr Bernard Jurišić). Nakon Darija Kneževića hrvatska nogometna reprezentacija ostala je bez još jednog aduta do kraja ovog Europskog prvenstva. Igor Budan otputovao je u Italiju na lasersku operaciju koljena...

Hrvatska momčad ostat će na 21 imenu do kraja Europskog prvenstva. Nakon Darija Kneževića koji je ozlijeđen u početku utakmice s Poljskom, Bilić je ostao i bez Igora Budana, koji odlazi na operaciju koljena u Italiju.

"Budan je otišao Italiju na atroskopiju koljena. Nije ništa strašno, ali bolje je napraviti sve preglede i zahvate i biti siguran, jer u ovakvom stanju nije sposoban trenirati i pomoći protiv Turske. Srna je trenirao jutros sam, bolje mu je i on bi popodne morao trenirati normalno. Knežević je već otpao do kraja. Rakitiću je puno bolje ali ćemo vidjeti kako će raditi danas."

Glasnogovornik Davor Gavran izvijestio je da je stiglo službeno priopćenje iz Uefe, u kojem se potvrđuje da neće biti dodatnih ulaznica za hrvatske navijače. Hrvatski i turski savez dobili su po 6.000 ulaznica prije početka turnira i sve su ulaznice već prodane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!