Nogomet

"Ne zamjeram nikome, dečki su heroji"

Marin Vuković • petak, 20.06.2008.
"Ne zamjeram nikome, dečki su heroji"
Foto: Davor Sajko

Neposredno nakon tragičnog poraza hrvatske reprezentacije u četvrtfinalu Europskog prvenstva izbornik Slaven Bilić dao je kratku izjavu za Hrvatsku televiziju. Vidno razočaran ishodom utakmice Bilić je kazao kako ne može zamjeriti nikome od igrača te da je susret odlučila lutrija.

"Ja bih čestitao momcima na velikoj utakmici i upravo je ovo razlog zbog kojeg je nogomet najpopularniji i najdramatičniji sport na svijetu. Je li i nepravedniji? Da smo mi dali gol u 120. minuti, onda bi Turci rekli da je nepravedno", izjavio je izbornik, zatim zastao i priznao: "Ali kakav gol je frajer zabio u zadnjoj minuti..."

"Nemam što zamjeriti apsolutno nikome, to su heroji, međutim ispali smoi i time smo nezadovoljni jer smatramo da smo zaslužili prolaz. Jedanaesterce su izvodili oni najsigurniji i oni koji su ih htjeli pucati, jer nisu svi htjeli. Što reći, padne koncentracija, jedanaesterci su lutrija, ako se sjetimo najveći su igrači u povijesti promašivali penale. Dogodi se pad koncentracije, mali grč u nogama, panika, normalna stvar", rezignirano je prokomentirao hrvatski izbornik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!