Automoto

Novac je uvijek problem

Goran Markuš • subota, 21.06.2008.
Novac je uvijek problem

Zbog financijskih problema otkazan je nadolazeći "402 Streetrace" u Velikoj Gorici. Na veliku žalost kako obožavatelja ove automobilističke discipline tako i samih organizatora za sad je samo događaj u Rijeci siguran dok su svi ostali pod jednim velikim upitnikom…

INA kao najveći sponzor prošlih sezona,a samim time i očekivano najveći pokrovitelj za ovu sezonu još se nije izjasnio kakvi su planovi za tekuću sezonu te u kojoj mjeri i dali uopće namjeravaju podržati organizaciju predviđena tri eventa ove godine.

Kako se INA još nije izjasnila, a sam grad ne može sam pokriti poprilično velike financijske zahtjeve "402 Streetrace" u Velikoj Gorici je otkazan od strane samih organizatora. Nažalost za sve obožavatelje ove discipline niti nadolazeći event koji bi se trebao održati u Varaždinu nema svijetlu budućnost što znači da bi se moglo desiti da cijela sezona završi na jednom događaju koji će biti organiziran u Rijeci od 29. do 31. kolovoza.

Unatoč velikim financijskim problemima s kojima se suočava "402 Streetrace" organizatori poručuju kako će već sljedeće sezone doći do značajnijih pomaka. Poručuju kako pregovori sa novim jakim sponzorom vrlo dobro napreduju i kako se nadaju da ćemo već sljedeće sezone moći barem u tri navrata uživati u ovoj vrlo atraktivnoj i publici zanimljivoj automobilističkoj disciplini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoSkrolOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!