Nogomet

"Nismo bili na svojoj razini"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 22.06.2008.
"Nismo bili na svojoj razini"
Foto: EPA

Nizozemski izbornik Van Basten priznao je nakon izgubljenog četvrtfinalnog susreta kako su Rusi potpuno zasluženo stigli do pobjede jer su bili znatno bolji tijekom cijelog susreta. Za svoju je momčad rekao kako nije bila na razini prijašnjih igara koje su ih i dovele u krug favorita...

"Rusi su odigrali zaista sjajnu utakmicu, puno bolju od nas. Način na koji igraju jako je dopadljiv, a što je najvažnije i efikasan. Imaju odlične strijelce, sjajne obrambene igrače. Nakon ovog susreta smatram kako imaju dosta velike šanse da odu do samog kraja."

Nakon što je pohvalio protivničku momčad, nizozemski se izbornik osvrnuo i na igru svoje momčadi. "Nismo dobro započeli susret. Ne bih znao reći zbog čega, možda zbog pritiska koji je bio na nama s obzirom da smo u susret ušli kao favoriti. U drugom smo poluvremenu pokušali na druge načine doći do pogotka, ali Rusi su jednostavno imali rješenje za sve naše pokušaje i prijetnje. U ključnim su trenucima psihički bili bolji od nas i tu vidim razlog našeg poraza na kraju produžetaka. Ovo je njihova potpuno zaslužena pobjeda. Mi nismo uspjeli izdržati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!