Nogomet

Bad Tatzmannsdorf zadovoljan Hrvatima

HINA • ponedjeljak, 23.06.2008.
Bad Tatzmannsdorf zadovoljan Hrvatima
Foto: Bernard Jurišić

Dužnosnici austrijskog gradića Bad Tatzmannsdorfa u ponedjeljak su na konferenciji za novinare izrazili zadovoljstvo učinkom domaćinstva hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za vrijeme Eura.

Bad Tatzmannsdorf je u športskom, turističkom i ljudskom smislu imao koristi od svojih gostiju, rečeno je na konferenciji.

"Ostat će nezaboravno to što smo sudjelovali u ovomu ovdje", izjavio je Peter Prisching, direktor hotela Avita u kojemu je odsjela hrvatska nogometna vrsta.

"Potpuno smo preuzeli ritam momčadi", otkrio je Prisching, dodajući da su njegovi suradnici strahovali s Hrvatima, "slavili smo s njima, a u petak smo s njima i plakali".

Oproštaj u subotu bio je vrlo emocionalan, izjavio je Prisching.

"Živjeli smo ovdje poput velike obitelji", potvrdio je glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić, pohvalivši visoku kvalitetu terena na kojima je trenirala hrvatska reprezentacija.

Za vrijeme boravka u Bad Tatzmannsdorfu nastala su trajna prijateljstva i potrudit ćemo se u mjesto dovesti hrvatske klubove, obećao je Srebrić.

Nakon odlaska hrvatskih nogometaša, u Bad Tatzmannsdorf na pripreme stiže beogradska Crvena zvezda, a nakon toga će mjesto biti domaćin nacionalnoj vrsti Bahreina.

Direktor turističke zajednice Dietmar Lindau, uz povećanje broja gostiju, posebno je ponosan na činjenicu da se njegovo mjesto u posljednje vrijeme spominje na 800 internetskih portala dnevno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!