Nogomet

"Cazorla može biti naša zvijezda"

Ivana Jurica • četvrtak, 26.06.2008.
"Cazorla može biti naša zvijezda"
Foto: Keystone - Euro 2008 SA

Villarrealov igrač Santi Cazorla polako, ali sigurno pridobiva sve veću pažnju španjolskog izbornika Aragonesa. Iako je do sada sakupio samo šest nastupa u reprezentativnom dresu, španjolski mediji i navijači, iznenađeni njegovim napretkom, slažu se da je on igrač koji može donijeti prevagu...

Visoko mišljenje o svom suigraču ima Joan Capdevila: "Cazorla je iznenađenje ovog turnira. S obzirom na godine, ponaša se kao da je s nama oduvijek. Vrlo je samouvjeren i sve nas je iznenadio svojim ponašanjem. Može napraviti sve, igrati na oba krila, još samo treba postići gol. Možda će to učiniti baš u polufinalu ili finalu."

"Nisam iznenađen, on ima kvalitetu za nacionalnu momčad. Vrlo dobro je igrao u dvije posljednje sezone. Dobar je momak, a kao igrač svaki dan pokazuje koliko je dobar" - drži Andres Iniesta.

No, čini se da je najveći obožavatelj Cazorle Sergio Ramos: "Fenomenalan je. Mnogo doprinosi kako na terenu tako i izvan njega. Uvijek je sretan i svoju sreću uvijek prenosi i na nas ostale."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!