Nogomet

Villa izgubljen za finale

Mihaela Bradovski • petak, 27.06.2008.
Villa izgubljen za finale
Foto: Davor Sajko

Trenutno najbolji strijelac Eura David Villa zbog ozljede mišića koju je zaradio u susretu protiv Rusije, morat će dvoboj finala odgledati sa klupe. Villa je teren napustio u 33. minuti i već se tada počelo nagađati kako je izgubljen za susret sa Njemačkom. Nakon susreta to je potvrdio i izbornik Luis Aragones...

Nakon susreta, u kratkoj izjavi za španjolsku televiziju izbornik Aragones otkrio je kako će jedna od najvećih zvijezda Eura propusiti najvažniji dvoboj, onaj nedjeljnji protiv Nijemaca. "Nažalost po sve nas, a najviše po njega, Villa zbog ozljede mišića neće moći konkurirati za finalni susret. Ozljeda se javila prilikom izvođenja slobodnog udarca i moj napadač nije više mogao nastaviti."

Igra Cesca Fabregasa protiv Rusije riješit će problem zamjene za nesretnog Villu, a kao utjeha mu ostaje i činjenica da će njegovi suigrači iz obrane igrati i za njega kako bi zadržao pogodak prednosti pred Lukasom Podolskim, odnosno dva pred Michaelom Ballackom, Bastianom Schweinstiegerom i Miroslavom Kloseom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSkrolEuro 2008.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!