Košarka

Otpali Vladović i Simon

Branimir Korać • petak, 27.06.2008.
Otpali Vladović i Simon
Foto: Davor Sajko

Hrvatska košarkaška reprezentacija u sklopu priprema za nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre otputovala je za Sloveniju gdje će odigrati dvije pripremne utakmice sa slovenskom vrstom...

Hrvatska košarkaška reprezentacija napustila je pripremnu bazu u Selcu i otputovala u Kranjsku Goru gdje će odigrati dva pripremna susreta s reprezentacijom Slovenije. Izbornik Jasmin Repeša u Kranjsku Goru odveo je 13 igrača, a na popisu nema Krune Simona i Jakova Vladovića.

Zagrebački dvojac otpao je zbog ozljeda, kako za nastup u ovim pripremnim susretima, tako i iz kombinacija za nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Vladović je na pripreme doputovao s ozljedom nožnog zgloba, no stisnuo je zube i pomogao u ovom pripremnom ciklusu dok je Simon pak na trening susretu zaradio ozljedu koljena i tako otpao s popisa reprezentativaca. Izbornik Repeša u Sloveniji neće moći računati niti na Zorana Planinića koji je nakratko otputovao u Moskvu gdje je stavio potpis na ugovor s CSKA.

Prvi susret sa Slovencima bit će odigran već danas, a bit će zatvoren za javnost, no zato će drugi susret koji će se igrati u subotu biti otvoren. U hrvatskom sastavu u Kranjskoj Gori bit će Marko Popović, Roko Leni Ukić, Davor Kus, Branimir Longin, Marin Rozić, Marko Tomas, Damir Markota, Nikša Prkačin, Sandro Nicević, Dalibor Bagarić, Stanko Barać, Marko Banić i Krešimir Lončar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!