Ostali sportovi

Čagajev mora na operaciju

Maja Giljanović • subota, 28.06.2008.
Čagajev mora na operaciju

Svjetski prvak po WBA verziji Ruslan Čagajev treći je put od travnja 2007. odgodio obranu pojasa, a novi termin uzvrata protiv nekadašnjeg svjetskog prvaka Nikolaja Valujeva još se uvijek ne može predvidjeti...

29-godišnji je Čagajev, naime, na treningu u sparing borbi potrgao Ahilovu tetivu i mora na operaciju, a rok oporavka mu je krajnje neizvjestan - Uzbekistančev liječnik Ehnert, međutim, smatra da će se dosad neporaženi (24 W, 17 KO) nekadašnji svjetski amaterski prvak stići optimalno pripremiti za borbu do konca tekuće godine.

Borba u Hannoveru je treća koju Čagajev odgađa: prvi je put odgodio Sultanu Ibragimovu lani u listopadu zbog hepatitisa B, a ove godine u svibnju Valujevu zbog virusne infekcije.

Bijeli Tyson, tepaju mu u Taškentu, dosad je u 14 mjeseci od uzimanja pojasa samo jednom - u siječnju - izlazio u ring i to protiv nedoraslog Matta Skeltona.

Promotori iz Universuma svejedno 5. srpnja obećavaju spektakl: svjetski WBA prvak u srednjoj kategoriji Felix Sturm brani naslov protiv Amerikanca Randyja Griffina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!