Nogomet

Mannus: "Dinamo najteži ždrijeb"

Tomislav Pacak • utorak, 01.07.2008.
Mannus: "Dinamo najteži ždrijeb"

I dok u Dinamu vjerojatno još nemaju ni najmanje ideje o svom protivniku u prvom pretkolu Lige prvaka, igrači Linfielda nisu ni najmanje oduševljeni današnjim ždrijebom koji im je donio hrvatskog prvaka...

Prvaci Irske prvi će ogled protiv Dinama igrati kod kuće 15./16. srpnja, a uzvrat u Zagrebu na rasporedu je tjedan dana kasnije. Vratar Alan Mannus bit će, vjerujemo, zaposlen čovjek: "Bit će to težak dvoboj jer je to najteži mogući ždrijeb za nas. Znamo da ćemo igrati protiv momčadi koja je razinu iznad nas, a malo lakši ždrijeb bio bi puno ljepši."

Lani je Linfield igrao protiv Elfsborga i nije bio kanta za napucavanje: "Bili smo dobri lani na istom stupnju natjecanja protiv Elfsborga i mogli smo ih pobijediti, pa ako budemo igrali jednako dobro imamo šanse proći dalje."

Dinamo nije nepoznanica Mannusu: "Dinamo Zagreb je velika momčad s nekoliko poznatih igrača pa će vjerojatno privući veliki broj gledatelja na Windsor Park. Kao vratar, uvijek očekujete da ćete biti zaposleni protiv momčadi takve kvalitete i to je nešto čemu se veselim"

Pobjednik tog sraza igrat će protiv boljeg iz ogleda Dudelangea i Domžala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!