Nogomet

"Ostati živi do Zagreba"

Branimir Korać • srijeda, 02.07.2008.
"Ostati živi do Zagreba"

Napadač Linfielda Peter Thompson nije oduševljen ždrijebom prvog pretkola Lige prvaka. Svjestan je kako je Dinamo favorit i ne otkriva ništa novo kada kaže kako im je cilj barem ostati u igri do uzvrata...

U Linfieldu su svi svjesni kako je Dinamo za njih izuzetno težak ždrijeb. Kvaliteta je apsolutno na strani Zagrepčana što potvrđuju i sami igrači Linfielda u svojim izjavama. Napadač momčadi iz Belfasta Peter Thompson tvrdi kako se oni neće predati bez obzira na snagu protivnika, ali znaju da je Dinamo bio najteži ždrijeb u prvom pretkolu.

"Oni su momčad koju smo htjeli izbjeći, ali baš njih smo izvukli. U Europi nema laganih protivnika, posebice u Ligi prvaka gdje igraju prvaci svojih država, no nadali smo se ipak nekom lakšem nositelju protiv kojeg bi imali neke šanse. Želimo za početak odigrati dobro na našem stadionu i ostaviti pitanje prolaza što otvorernije uoči uzvrata", kaže Thompson.

Prije dvoboja s Dinamom Linfield će odigrati dvije pripremne utakmice i to s Ballyclare Comradesima u subotu i Carrick Rangersima u utorak. Kroz dva tjedna u Belfastu će dočekati Zagrepčane, a zatim slijedi uzvrat na Maksimiru. "Tamo će biti posebno teško. Veliki stadion, vrućina, jak protivnik, no zato igrate nogomet, za tako velike utakmice", tvrdi Thompson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!