Košarka

Jamison riješen, na redu je Arenas

Branimir Korać • srijeda, 02.07.2008.
Jamison riješen, na redu je Arenas

Washington Wizardsi odradili su pola posla u pokušaju zadržavanja dvije glavne zvijezde. Antawn Jamison je produžio ugovor, a nadaju se kako će uspješno dovršiti pregovore i s Gilbertom Arenasom...

Antawn Jamison stavio je potpis na četverogodišnji ugovor vrijedan 50 milijuna dolara te na taj način odlučio ostati među Wizardsima. Pregovori s Jamisonom bili su vrlo kratki i uspjeni jer je želja za ostankom bila obostrana i odlazak je bio posljednja solucija za krilnog centra koji je sezonu završio s 21.4 poena i 10.2 skoka u prosjeku.

No što se tiče Arenasa pregovori neće biti tako lagani. Arenas je vrlo tražen na tržištu, a obzirom na njegovu važnost za momčad, Wizardsi su mu spremni ponuditi čak šestogodišnji ugovor za maksimalnih 125 milijuna dolara.

Arenas je sada u nedoumici, maksimalan ugovor mu mogu ponuditi neke momčadi kao i Wizardsi, no nema ništa protiv ostanka u Washingtonu iako je svjestan da s njegovim maksimalnim ugovorom momčad ne bi imala previše manevra za dovođenje novih kvalitetnih igrača.

Rasplet pregovora Arenasa i Wizardsa očekuje se u narednih tjedan dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!